Palvelut

Voit valita palveluistamme itsellesi sopivimman. Kaikissa kuukausisopimuksissa on 1 kk irtisanomisaika, eli ei pitkää sitoutumista. Kulkuoikeuden lisäämisestä jäsenyyden yhteydessä veloitetaan 10 €.

Painonnostokurssi

Sisältää 6 harjoituskertaa 3 viikon aikana (2 krt/vko) tai viikonlopun intensiivikurssin.

Hinta: 129 €

(Kursseja järjestetään tiheään, katso seuraava kurssi kohdasta "Kurssit ja aikataulut")

Ohjattu harjoittelu

Sisältää pääsyn ohjatuille tunneille, harjoitteluohjelman sekä painonnostosalin käytön omatoimiharjoitteluun.

Hinta: 79 €/kk

69 €/kk (12kk)

Sarjakortti (10 kertaa): 135 €

Salin käyttöoikeus

Sisältää painonnostosalin käytön omatoimiharjoitteluun.

Hinta: 49 €/kk

Sarjakortti (10 kertaa): 90 €

Pienryhmävalmennus

Kerää 2-6 hlö porukka ja valitse valmennuksen aihe tarpeidesi mukaan.

Hinta: 120 € (90 min)

Yksilövalmennus

Sisältö räätälöidään tarpeen mukaan. Kysy lisää: info@tempaamo.fi

Lisätietoa palveluista


Painonnostokurssi

Kurssi sopii kaikille normaalikuntoisille vähintään 16-vuotiaille painonnostosta kiinnostuneille. Kurssilla käydään läpi painonnoston kahden nostomuodon, tempauksen ja työnnön perusteet sekä niiden kehittämiseen tarvittavia apuliikkeitä. Kurssi kestää 3 viikkoa ja sisältää 6 harjoituskertaa, jotka kestävät 1,5 tuntia. Kurssimaksulla saat lisäksi käydä yhden viikon ajan ohjatun harjoittelun tunneilla.

Ohjattu harjoittelu

Painonnostokurssin käyneille ja muille jo lajiin tutustuneille on tarjolla ohjattua harjoittelua 3 kertaa viikossa. Tunneilla on aina valmentaja paikalla. Palveluun sisältyy lisäksi harjoitusohjelma. Ohjatun harjoittelun ostaneet saavat käyttää salia myös vapaan käytön aikana.

Salin käyttöoikeus

Käyttöoikeudella saat harjoitella joka päivä klo 05-23, kun salilla ei ole varauksia. Katso varaukset kohdasta "kurssit ja aikataulut".

Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennukseen voit tulla vaikka kaveriporukalla ja päättää itse ne osa-alueet, joita valmentajan opastuksella harjoitellaan.

Yksilövalmennus

Mikäli tavoitteesi ovat korkealla ja haluat panostaa täysillä painonnostoon, voit hakeutua yksilövalmennettavaksi. Palvelun sisältö räätälöidään tarpeidesi mukaiseksi, ja se voi sisältää esimerkiksi yksilöllisen ohjelmoinnin ja tietyn määrän ohjattuja harjoituksia viikossa.

Seuraavat maksuvälineet käyvät meillä: